logo
امروز : جمعه ۷ دی ۱۴۰۳ ساعت ۱۲:۰۵
[ شناسه خبر : ۴۲۷۳۵ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 3 دقیقه ]
روانشناس و مشاور خانواده مطرح کرد:

بی‌توجهی زوجین نسبت به‌هم عامل اصلی طلاق

بی‌توجهی-زوجین-نسبت-به‌هم-عامل-اصلی-طلاق
روانشناس و مشاوره خانواده گفت: تعداد فراوانی نیاز در انسان وجود دارد که خداوند رفع برخی از آن‌ها را در طرف مقابل قرار داده است و بی‌توجهی به این نیازها سبب بروز اختلاف می‌شود.

محمد افشاری در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ گفت: طلاق به معنای جدا شدن زن و مرد و رها‌شدن از قید و بند، نکاح و زناشویی است.

بیشتر بخوانید

وی با بیان اینکه طلاق در زمره غم‌انگیزترین پدیده اجتماعی به شمار می‌آید، افزود: با وجود این عمل فروپاشی کانون خانواده و پیامد‌های سنگینی در جامعه به وجود می‌آید.

روانشناس و مشاوره خانواده خاطرنشان کرد: اما مطلب بسیار ناراحت‌کننده که وجود دارد این است که طلاق به‌عنوان متداول‌ترین راه حل برای رهایی از ازدواج ناموفق و مشکلات تبدیل شده است.

وی با اشاره به اینکه گاهی حتی زوجین فرصت کوتاهی برای مطرح کردن موضوع به یکدیگر نمی‌دهند، تصریح کرد: در این حال زوجین متداول‌ترین راه را انتخاب می‌کنند.

افشاری خاطرنشان کرد: دلایل فردی، اجتماعی و خانوادگی سه دلیل عمده جدایی زوجین هستند‌ که هر کدام نیز مسائل مربوط به خود را شامل می‌شوند‌.

وی با بیان اینکه علل اجتماعی متعددی می‌تواند سبب مشکلات در خانواده و طلاق منجر شود، اظهار کرد: از جمله این علل می‌توان به اعتیاد، ارتکاب جرم، مشکلات اقتصادی و فساد اخلاقی اشاره کرد.

روانشناس و مشاوره خانواده گریزی به ویژگی‌های فردی موثر در زمینه طلاق زد و گفت: اختلاف سنی زوجین، بداخلاقی، بی‌‌کاری و تجمل‌گرایی و موضوعات مهم دیگر اشاره کرد.

وی با بیان اینکه شغل یکی از ستون‌های پایداری خانواده است، بیان کرد: کارکردن روشی برای تامین نیاز‌های زندگی و یکی از دلایل ایجاد اعتماد به نفس است.

افشاری با تاکید به اینکه عدم تناسب سنی نیز یکی از دلایل منجر به طلاق است، عنوان کرد: وجود اختلاف سنی زیاد سبب دوری افکار و روحیه زوجین از همدیگر می‌شود و بحث سن به خصوص در سنین میان‌سالی دارای اهمیت است.

وی با بیان اینکه مشکلات اقتصادی از دیگر دلایل اختلافات فردی است، گفت: زوجینی که تحت تاثیر مشکلات اقتصادی هستند با انواع مسائل در حال مبارزه بوده و در طول مدت کنار هم بودن فشارهای مالی ارتباط زوجین را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

روانشناس و مشاوره خانواده ادامه داد: وجود این فشارهای مالی باعث گوشه‌گیری و فشار عاطفی، کاهش عزت‌نفس مرد نیز می‌شود در نتیجه زمینه بروز واکنش‌های مأیوس‌کننده به همدیگر و مسائل زناشویی و در نتیجه منجر به طلاق می‌شود.

وی با بیان اینکه وجود انتظارات نامعقول زوجین نیز از عوامل مشکل‌ساز است، تاکید کرد: توقعات زوجین باید مشخص و در حد توان باشد، چراکه بلند‌پروازی‌های نامعقول در هر زمینه‌ای که باشد باعث اختلاف شدید و در نتیجه به طلاق منجر خواهد شد.

افشاری با بیان اینکه برای کاهش طلاق باید علل را مورد برسی قرار داد، گفت: با برسی و حل مشکلات خانواده‌ها گرفتار نتایج آثار زیان‌بار طلاق خواهند شد.

وی عنوان کرد: البته مسئولان باید با برنامه‌ریزی‌های اساسی و مهندسی‌شده به این مسئله توجه داشته باشند.

روانشناس و مشاوره خانواده با اشاره به اینکه بی‌توجهی به خواسته‌های یکدیگر یکی از مسائل ایجاد طلاق است، تصریح کرد: این بی‌توجهی به این شکل است که تعداد فراوانی نیاز در انسان وجود دارد که خداوند رفع برخی از آن‌ها را در طرف مقابل قرار داده است و بی‌توجهی به این نیازها سبب بروز اختلاف می‌شود.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر